Pressmeddelande: Bilisterna demonstrerar, bilisterna har fått nog!

vägmarken

Imorgon onsdag 1/4 går en marsch för bilarnas rätt av stapeln i Stockholm. Klockan 18 på Klarabergsvidadukten samlas bilvänner för avfärd till
Landstingshuset på Kungsholmen. Det är branschorganisationen CAR Sverige som tillsammans med broderorganisationer arrangerar tillställningen.

– Vi demonstrerar för bilarnas rättigheter, mot cykelterrorn och till stöd för de åtstramningar i kollektivtrafiken som landstingspolitikerna lovat, säger Axel Odelberg från CAR Sverige.

Stockholm har länge varit en livsfarlig plats att köra bil på, med hänsynslösa fotgängare och en extrem politik där cyklar ockuperat utrymme mitt i körbanan. Men nu vill man hylla den framgångsrika borgerliga trafikpolitiken som exempelvis storsatsar på nya motorvägar.

– Lösdrivare, cykelfanatiker och slöa kollektivtrafikanter har haft sitt lilla roliga, nu kör framstegets stadsjeep fram. Vårt budskap är: Bereden väg för kärran! avslutar Odelberg.

Övriga arrangörer är:

  • Nätverket MIT – Macho i Trafiken
  • Motorgrabbarnas Riskförbund
  • BRIS – Bilens Revir i Samhället

vägmärken

Läs mer om evenemanget


CAR Sverige är en bransch- och intresseorganisation för företag och privatpersoner som gillar att sälja, åka och köra bil.

Kontakt: press@carsverige.eu
http://www.carsverige.eu/

axelodelberg